טיסה
אלעל מילאנו
משך הטיול
8 ימים, 7 לילות
רכב
נהג ומדריך צמוד
מלון
מלון כפרי בלב טוסקנה
קבוצה
קטנה
עלות
€2150 לאדם
קיטו-TOUR, טיול קולינרי קטוגני באיטליה
רוצים לדעת עוד? השאירו פרטים
דמיינו חופשה באיטליה
עכשיו דמיינו חופשה בטוסקנה
הוסיפו לזה סדנאות בישול מקצועיות, סיורים קולינריים מרתקים וארוחות מטריפות חושים.
הכל מותאם לתזונה קטוגנית!
מדבר אליכם?
שלום, שמי סלבה ברגר ואחרי שנתיים של עבודת מחקר בפיזה שבטוסקנה, החלום שלי היה לחזור לשם ולהראות לכם את המקומות השווים ביותר בתחום הבשר והקולינריה שכל כך אהבתי.
בדיוק בשביל זה בניתי טיול קולינרי ייחודי הכולל סדנאות בישול מסורתיות, סיורים מודרכים בשווקים ואצל יצרני נקניקים, גבינות ויין וארוחות טעימות ומגוונות ממיטב מנות המטבח המקומי.
כל זה בלב טוסקנה, הכי אותנטי ולא תיירותי שיכול להיות.
והפעם, יחד עם ענת פרנק, בנינו לכם טיול קולינרי ייחודי, קטוגני, הכולל בנוסף לכל גם הרצאות וסדנאות תזונה קטוגניות שנעביר לכם במהלך הטיול.
ענת פרנק – יועצת לבריאות מטבולית ומומחית לתזונה דלת פחמימות וקטוגנית ושף של המטבח הצרפתי והאיטלקים הקלאסי, יועצת לבריאות מטבולית ומומחית לתזונה דלת פחמימות וקטוגנית, מכורה לאיטליה, ולפרקטיקה של התזונה
הצטרפו אלינו לחוויה קולינרית קטוגנית כמו שלא חוויתם מעולם!
ביחד נצא למסע קולינרי מאורגן הייחודי מסוגו במקומות היפים ביותר של טוסקנה.
הרשמה לטיול בעיצומה!
מתי ואיפה
יציאה: 04.05.2025, בבוקר, מס' טיסה LY381
חזרה: 11.05.2025, טיסת לילה, מס' LY388
מיקום הטיול: טוסקנה, איטליה
מה מצפה לנו
חוויה קולינרית מאורגנת לפרטי פרטים בת 8 ימים מלאה בסדנאות בישול מקצועיות, סיורי אוכל מודרכים, ארוחות מטריפות חושים וחוויות קולינריות אותנטיות ברמות הגבוהות ביותר.
הטיול מיועד לכל מי שחי ו/או רוצה לחוות אורח חיים קטוגני ואוהב אוכל טעים ואיכותי וסקרן ללמוד את סודות המטבח של טוסקנה בדגש על עולם הבשר.
החבילה כוללת
רכב 9 מקומות + נהג ומדריך צמוד (בהדרכתי)
לינה במלון כפרי מהמם Agriturismo Due Ponti
סדנאות בישול מעשיות של מטבח טוסקני מסורתי וארוחת שף במסעדה מקומית Papacqua
עלות החבילה
מחיר החבילה – 2150 אירו לאדם בחדר יחיד, לנרשמים לפני 31.12.2024
לאחר 01.01.2025 – המחיר הוא 2350 אירו
5% הנחה לזוג בחדר אחד
המחיר אינו כולל טיסות וביטוחים
הוצאות אוכל צפויות בנוסף לחבילה בסביבות 150 אירו לאדם.
תוכנית הטיול
נחיתה בשדה התעופה במילאנו בשעה 11:00. נסיעה למרכז קניות פיורדיליזו במילאנו. ארוחת צהריים מהירה והצטיידות באוכל בסיסי להמשך השבוע (לא כלול). משם נסיעה (כשעתיים) לביקור במפעל פרושוטו מ16:00 עד 18:00. הביקור כולל סיור מודרך המפעל, הסבר מקיף על כל שלבי ההכנה וכמובן טעימות של מגוון סוגים של פרושוטו (כמהין, 36 חודשים ועוד) וכמובן יין. אחרי הסיור נוסעים למלון, הגעה בשעה 21-22:00.
יציאה בשעה 8:00 לחווה, סיור בחווה (באזור בעלי החיים וגינת ירק) ולאחר מכן מתחילים סדנת בישול עם מאמא של מאסי. מגוון מתכונים מסורתיים של בשר וירקות. אוכלים ארוחת צהריים ביחד. אחרי הארוחה חוזרים למנוחה קצרה במלון בשעה 15:30 מתחילים סדנת קיצוב בחווה. בערב ארוחה קלה בחווה.
יציאה בשעה 8:30 לטיול קצר בעיירה ציורית לארי וסיור מודרך אצל יצרן נקניקים מקומי. משם נלך לעשות סיור טעימות יין ביקב משפחתי. ארוחת צהריים בחווה ולאחר מכן נעשה סדנה של הכנת גבינות. אחרי הצהריים נמשיך את סדנת נקניקים ובסיומה ארוחת ערב משותפת. טיפ של 10 אירו עבור מנחה הסדנה סלבטורה יתקבל בברכה 🙏
יציאה בשעה 8:30 לעיר ליבורנו, סיור בשוק הדגים, ארוחת בוקר צדפות ויין (לא כלול) וטעימות מאכלי ים. משם נוסעים לסדנת בישול "שף ליום אחד" במסעדת Papacqua. אוכלים ארוחת ערב חגיגית במסעדה.
יציאה בשעה 8:30 לכיוון פירנצה. נתחיל בשוק המרכזי ונאכל ארוחת צהריים בדוכני השוק. זמן חופשי לטיול וקניות במרכז העיר. בערב סדנה משותפת במלון "מהשוק לשולחן" בהנחיית ענת וסלבה.
יציאה בשעה 8:00 לביקור במכרות מלח סלינה די וולטרה משם ניסע לאזור קיאנטי, בשעה 12:30 ארוחה "מאף עד לזנב" אצל דאריו צ'קיני ולאחר מכן ביקור אצל יצרן נקניקים מפורסם Falorni. ערב פתוח של שאלות ותשובות עם ענת וסלבה בנושא התזונה ואיך מתנהלים בחו"ל לצד נקניקים, וגבינות ויין.
יציאה בשעה 8:00 לסיור במחלבת בוסטי כולל טעימת גבינות. משם ממשיכים לטיול בפיזה, סיור במרכז העיר והמגדל וזמן חופשי לקניות. בדרך הביתה נעצור בסיור מודרך בסופרמרקט גדול (סופר הבית של סלבה). בערב סדנת בישול משותפת במלון "מהחווה לשולחן" בהנחיית ענת וסלבה.
יציאה בשעה 10:00 לכיוון שדה התעופה. בדרך עצירה בעיר החוף וויארג'יו לארוחת צהריים קלילה של פירות ים (לא כלול) ולאחר מכן קניות אחרונות במרכז הקניות פיורדליזו.